ווקומרס נגד שופיפיי: מה מתאים לאתר שלך?

ישנה חשיבות רבה בבחירת פלטפורמת המסחר האלקטרונית לחנות האינטרנטית שלך. זה יכול להיות מה שיעשה את ההבדל בין חוויה קשה ומתסכלת לבין חוויה חלקה ונוחה. במאמר זה נעמיק בשניים מפתרונות המסחר האלקטרוני הפופולריים ביותר בשוק – שופיפיי או וורדפרס. נעבור על החוזקות, החולשות והתכונות הייחודיות של כל אחת מהן כדי לעזור לך לקבל החלטה מושכלת לגבי הפלטפורמה הטובה ביותר עבור העסק והאתר שלך.

מה הן פלטפורמות מסחר אלקטרוני?

בעידן הדיגיטלי של היום, פלטפורמות מסחר אלקטרוני הן קריטיות בתפעול עסקים שמוכרים סחורות או שירותים באינטרנט. בפועל, פלטפורמת מסחר אלקטרוני היא תוכנה מקיפה המאבזרת עסקים בכלים הדרושים לניהול המכירות והתפעול המקוון של החנות האינטרנטית שלהם.

פלטפורמות אלו מייעלות את כל תהליך המכירה – החל מהקמת "חלון ראווה" באינטרנט המציג את המוצרים שלך בצורה אטרקטיבית, ועד טיפול בפעולות הניהול כמו מלאי, עיבוד הזמנות, לקוחות וקבלת תשלומים. הן משמשות עמוד שדרה לחנות האינטרנטית שלך, ומבטיחות שכל המרכיבים באתר של העסק הדיגיטלי שלך יתנהלו בצורה חלקה ויעילה.

למרות זאת, עם שפע של פתרונות מסחר אלקטרוני הזמינים היום בשוק, הבחירה הנכונה יכולה להיראות מרתיעה. יש מגוון רחב ומי שלא מכיר את התחום יכול להיבהל מכמות האפשרויות. זה חיוני למצוא פלטפורמה שלא רק מתאימה לצרכים העסקיים שלך, אלא גם תתאים לצמיחה העסקית שלך ותאפשר גדילה עסקית. בין שלל הפלטפורמות, WooCommerce ו-Shopify נבחרו כשניים מהפתרונות הפופולריים והנפוצים ביותר, כל אחד משרת מיליוני עסקים ברחבי העולם, החל מסטארט-אפים קטנים ועד ארגונים בקנה מידה עצום.

הפופולריות של WooCommerce ו-Shopify נובעת מהתכונות החזקות והממשקים הידידותיים שלהן, מה שהופך אותן לאידיאליות עבור מגוון רחב של עסקים. 

במדריך זה, נתעמק בהשוואה מפורטת בין ווקומרס ו-שופיפיי כדי לעזור לך להחליט איזו פלטפורמה מתאימה הכי טוב ליעדים ולצרכים העסקיים שלך.

מה זה ווקומרס ?

ווקומרס (Woocommerce) הוא תוסף איקומרס (Ecommerce) בעל גמישות רבה ויכולות עוצמתיות במיוחד המיועד לוורדפרס – WordPress. בניית אתר ווקומרס זו אחת האופציות הפופולריות בעולם בניית אתרים. השילוב של פונקציונליות המסחר האלקטרוני של WooCommerce ויכולות ניהול התוכן הנרחבות של וורדפרס מוכיח את עצמו כעוצמתי ביותר ושם את ווקומרס בראש התחרות הפלטפורמות.
לשם הבהרה: וורדפרס היא פלטפורמה לבניית אתרים וממשקים דיגיטליים, ואילו ווקומרס היא פלטפורמה "שמתיישבת" על וורדפרס ומספקת לה גם יכולות של חנות, מוצרים ורכישות דיגיטליות.

WooCommerce, שפותחה על ידי Automattic והושקה ב-2011, זכתה במהירות לתשומת לב רבה בקהילת המסחר האלקטרוני בזכות התכונות החזקות והגמישות שלה. כיום, WooCommerce מפעילה חלק ניכר מהחנויות האינטרנטיות, ומספקת מגוון רחב של תעשיות וגדלים עסקיים.

אחד היתרונות המשמעותיים של WooCommerce הוא הקוד הפתוח שלה. המשמעות היא שהקוד של הפלטפורמה זמין באופן חופשי וניתן לשינוי, מה שמאפשר רמה גבוהה של התאמה אישית ושליטה בחנות האינטרנטית שלך. זה מתאים לעסקים שרוצים להתאים את המראה, הפונקציונליות וחוויית המשתמש של החנות המקוונת שלהם בדיוק לדרישות שלהם. זה לא בהכרח אומר שאתם צריכים קוד בשביל לבצע את ההתאמות הללו; מפתחים רבים בעולם פיתחו אינספור תוספים לווקומרס לכל פונקציה ואפשרות שתוכלו להעלות על דעתכם, כדי שאתם לא תצטרכו להתעסק בקוד בעצמכם. זה היופי בקוד פתוח – הוא מאפשר לכל האנשים לייצר דברים לקהל הרחב, ולתרום לקהילה הענקית של בעלי אתרים בעולם.

התכונות העיקריות של WooCommerce כוללות את היכולת למכור כל סוג מוצר (פיזי, דיגיטלי או שירות), עיבוד תשלומים, אפשרויות משלוח ותעריפים והגדרות מיסים. יתרה מכך, ניתן להרחיב את הפונקציונליות של הפלטפורמה באמצעות מגוון תוספים ווקומרס והרחבות, המספקים פתרונות למעשה לכל דרישה הקשורה למסחר אלקטרוני.

עם זאת, חשוב לציין ש- WooCommerce לא מושלם. אמנם יכולת ההסתגלות ועומק התכונות של הפלטפורמה הם נקודות החוזק שלה, אבל גורמים אלה יכולים להרתיע בעלי עסקים, במיוחד עבור אלה ללא ידע טכני רב. בנוסף, בעוד WooCommerce עצמה היא חינמית, תוספים חיוניים רבים עלולים להגיע בעלות מסוימת, שיכולה להצטבר לעלות כוללת גבוהה בהתאם לדרישות החנות שלך.

מה זה שופיפיי?

שלא כמו WooCommerce, שהוא תוסף חינמי שנוסף לאתר וורדפרס, Shopify היא פלטפורמת איקומרס עצמאית. היא הושקה בשנת 2006 כאשר מייסדיה, שלא היו מרוצים מפתרונות המסחר האלקטרוני הקיימים, החליטו ליצור אחד משלהם עבור חנות סנובורד שהם רצו להקים. כיום, בניית חנות שופיפיי היא אחת מהדרכים הפופולריות להקמת חנות אינטרנטית ושופיפיי מחזיקה למעלה ממיליון עסקים ממגזרים שונים ברחבי העולם.

Shopify טבעה לעצמה נישה, במיוחד בקרב עסקים מתחילים וקטנים-בינוניים, בשל הפשטות וקלות השימוש שלה. היא מציעה תהליך הגדרה פשוט שבו בעל עסק יכול להשיק חנות שופיפיי תוך שעות ספורות, ללא צורך בידע טכני כלשהו. זה הופך אותה לפתרון אידיאלי עבור אנשים שאינם אנשי טכנולוגיה או בעלי עסקים שרוצים להתמקד יותר בפעילות העסקית שלהם מאשר בניהול פלטפורמת המסחר האלקטרוני שלהם.

Shopify ידועה בממשק המשתמש האינטואיטיבי שלה ובערכות-נושא (עיצובים)בעלות מראה מקצועי. זה מגיע עם שלל תכונות מובנות שהופכות ניהול חנות מקוונת לפשוט מאוד. תכונות אלו כוללות עגלת קניות מאובטחת, כלי SEO, תכונות שיווקיות ועוד. יתרון נוסף של שופיפיי הוא שניתן לגשת לפונקציות נוספות דרך ה-App Store הנרחבת שלה.

תמיכת הלקוחות של Shopify היא עוד מדבקת כוכב על החולצה שלה. הפלטפורמה מציעה תמיכה 24/7 באמצעות אימייל, צ'אט חי וטלפון, כך שתוכלו לפתור את כל הבעיות שלכם במהירות, ללא קשר לאזור או לזמן שבו אתם נמצאים.

עם זאת, בדיוק כמו ווקומרס (או כל הדברים בעולם, בעצם) Shopify לא מושלמת. הביקורת הגדולה ביותר עליה היא חוסר הגמישות שלה בהשוואה ל-WooCommerce, במיוחד כשמדובר בהתאמה אישית. בנוסף, הפלטפורמה פועלת במודל של מנוי חודשי, עם תוכניות שונות העונות לצרכים שונים של עסקים. תוכניות אלה עשויות להיות מעט יקרות עבור עסקים קטנים או סטארט-אפים בתקציב מצומצם וגם יכולה להוות עלות כבדה על עסקים עם תזרימים גדולים – בייחוד לאורך זמן.

וורדפרס או שופיפיי – מה עדיף?

בהתחשב בכך ש-WooCommerce ו-Shopify הן שתיים מפלטפורמות המסחר האלקטרוני הפופולריות ביותר, בחרנו להעמיק בהבדלים ובדמיון בינהן. השוואה זו תכסה מספר היבטים מרכזיים:

  • הגדרה וקלות שימוש
    • Shopify: מציעה הגדרה פשוטה להשקה מיידית של חנות אינטרנטית. שופיפיי מתגאה באזור ניהול חנות אינטואיטיבי ויעיל.
    • WooCommerce: דורש שלבי הגדרה ראשוניים כגון דומיין, אחסון והתקנת וורדפרס. יכול להיות קצת יותר מורכב למי שלא מכיר וורדפרס.

 

  • התאמה אישית וגמישות
    • Shopify: ניתן להתאמה אישית מצומצמת באמצעות חנות התבניות וחנות האפליקציות שלה. שינויים מעמיקים עשויים להצריך היכרות עם שפת הקידוד Liquid.
    • WooCommerce: פוטנציאל בלתי מוגבל הודות לקוד הפתוח שלה. שליטה מלאה בקוד מבטיחה חלון ראווה ייחודי, אך גם בלי ידע קוד בכלל, יש תוספים רבים איתם ניתן להתאים את חנות הווקומרס שלך עד לפרט הכי קטן.

 

  • תמחור
    • Shopify: משתמשת במודל מנוי חודשי עם רמות משתנות. עלויות נוספות יכולות לנבוע מתכונות מתקדמות ומאפליקציות חיצוניות.
    • WooCommerce: תוסף ליבה הוא בחינם. עלויות נוספות מגיעות מאלמנטים כמו אחסון, תבניות, תוספים ועלויות הקמה של חברת בניית אתרים.

 

  • פתרונות תשלום ועמלות
    • Shopify: מספקת תשלומים של Shopify עם עמלת סליקה של 2.4% – 2.9%, אפשר להשתמש בספק סליקה אחר אבל בדרך כלל שופיפיי לוקחת עמלה נוספת על העמלה של הספק.
    • WooCommerce: תומך במגוון רחב של ספקי סליקה ללא עמלות נוספות (מעבר לעמלות הספקים). ישנם ספקי סליקה מסוימים שדורשים עלות חד פעמית לחיבור הסליקה לחנות הווקומרס שלכם, אך כמעט כל הספקים לא דורשים זאת.

 

  • תכונות SEO ושיווק
    • Shopify: כלי SEO משולבים וחנות אפליקציות עשירה מלאה בתוספות שיווק וקידום אתרים.
    • WooCommerce: בשילוב עם יכולות ה-SEO המקוריות של וורדפרס והתוספים העצומים, ווקומרס מצטיינת ביכולות הקידום האורגני שלה.

 

  • אבטחה
    • Shopify: מטפל בכל האבטחה, מספק SSL ומבטיח תאימות.
    • WooCommerce: מציב את האבטחה בידי הבעלים, כולל SSL, גיבויים ועדכונים עקביים.
      לרוב, כל הדרישות הללו יטופלו על ידי החברה לבניית אתרים שלכם. (שווה לוודא את זה מול החברה שלכם)

 

  • אינטגרציה ותוספות
    • Shopify: כולל שוק אפליקציות מקיף להרחבת פונקציות החנות.
    • WooCommerce: מציעה מגוון רחב של תוספים ואינטגרציות המותאמות לוורדפרס.

 

  • תמיכה וקהילה
    • Shopify: מספקת תמיכה ישירה מסביב לשעון בערוצים שונים ומאגר ידע ממצה.
    • WooCommerce: מסתמך על פורומים, תיעוד וקהילת וורדפרס הרחבה לתמיכה.

 

  • שירות לקוחות
    • Shopify: מציעה תמיכת לקוחות ישירה 24/7 באמצעות טלפון, צ'אט ואימייל. יש גם מרכז ידע נרחב.
    • WooCommerce: בעוד שהתמיכה הישירה מוגבלת, היא מתהדרת בפורומים נרחבים, בתיעוד ובקהילת וורדפרס הרחבה לפתרון בעיות והדרכה.

 

  • צמיחה עסקית ומדרגיות
    • Shopify: נבנה להתמודדות עם צמיחה, ומציעה תשתית התומכת הן בסטארט־אפים והן בארגונים מוגדלים. הופך את ההתרחבות הבינלאומית לפשוטה עם תמיכה במספר מטבעות.
    • WooCommerce: גמישות רחבה מאוד ובנוי לצמיחה עסקית. ווקומרס מאפשרת מעטפת נוחה מאוד לצמיחה באמצעות החנות הדיגיטלית.

 

וורדפרס או שופיפיי – טבלת השוואה

WooCommerce / ווקומרס Shopify / שופיפיי
הגדרה וקלות שימוש שלבי הגדרה ראשוניים (דומיין + התקנת וורדפרס).
מעט מורכב למתחילים.
הגדרה פשוטה + אזור ניהול אינטואיטיבי מאוד.
מתאים להקמה עצמית.
התאמה אישית וגמישות קוד פתוח – פוטנציאל אינסופי של תוספים והתאמות.
אפילו עם אפס ידע בתכנות.
התאמה מצומצמת + עבודה עם תבניות.
שינויים עמוקים דורשים שפת קידוד (Liquid).
עלות אתר סביבת פיתוח + תוספי ליבה בחינם. עלויות נוספות לאחסון, תבניות ועלות הקמה מקצועית.
לטווח ארוך – משתלם ביותר!
מנוי חודשי + עלויות נוספות לתכונות מתקדמות והתאמות.
לטווח קצר – עלות קטנה.
לטווח ארוך – עלות אינסופית.
פתרונות תשלום + עמלות מגוון רחב של תוספי סליקה ואפשרויות ספקים.
עלות חד-פעמית להקמה + עלות ספק סליקה בלבד.
סליקה באמצעות שופיפיי:
עמלות 2.4%-2.9%.
בשימוש ספק חיצוני – עמלה כפולה של שופיפיי + ספק.
אבטחה בידי מנהל/מתחזק האתר. מטפלים בכלל האבטחה.
תכונות SEO ושיווק יכולות SEO רבות ומגוונות. כלי SEO נוחים ומערכת ידידותית.
אינטגרציה + תוספים מגוון תוספים עצום לוורדפרס. שוק אפליקציות מקיף לחנויות.
תמיכה וקהילה פורומים רבים וקהילה עצומה. תמיכה ישירה מסביב לשעון.
שירות לקוחות בעיקר פורומים, קהילה ומדריכים. תמיכה מקיפה ללקוחות 24/7.
צמיחה עסקית גמישות מערכת ואפשרויות רבות לצמיחה וגדילת העסק! בנויה להצמיחה ומציעה תשתית פשוטה לגדילת העסק!

על ידי בחינת כל אחד מההיבטים הללו והתאמתם לצרכי העסק שלך, אפשר להיות מצוידים היטב להחליט איזו פלטפורמה מתאימה ביותר למטרות ולצרכים של העסק..

מתי לבחור WooCommerce

WooCommerce היא בחירה משכנעת לעסקים שבהם התאמה אישית ייחודית ושליטה מלאה על המראה והתחושה של החנות האינטרנטית הם בעלי חשיבות עליונה. עם הקוד הפתוח שלה, WooCommerce מספקת גמישות ללא תחרות, ומאפשרת לך לעצב את החנות שלך בדיוק כפי שהיית רוצה. 

זה הופך את WooCommerce להתאמה מצוינת עבור משתמשי וורדפרס שרוצים להמיר את האתר הקיים שלהם לחנות אינטרנטית מלאה ללא הטרחה של החלפת פלטפורמה. האינטגרציה החלקה של WooCommerce עם WordPress מבטיחה לך אפשרות למנף את הכוח של שתי הפלטפורמות כדי ליצור חווית קניות אינטרנטית מושכת.

לדוגמה Book Riot (אתר המוקדש להמלצות וסקירות ספרים) ההפכו את אתר הוורדפרס שלהם לחנות מסחר אלקטרוני משגשגת. הם חיפשו פתרון מסחר אלקטרוני שיוכל לשחזר את האווירה המרתקת והאינפורמטיבית של האתר שלהם ו-WooCommerce התבררה כבחירה המושלמת, וסיפקה להם את הכלים והגמישות להתאים את המראה והפונקציונליות של החנות המקוונת שלהם כדי להדהד את האסתטיקה הייחודית של המותג ושיטת אספקת התוכן הייחודית שלהם.

מעבר למראה והתחושה, Book Riot נזקקו גם לפונקציות ספציפיות כדי לספק את קהל הקוראים שלהם. הם רצו להציע למבקרים שלהם מגוון רחב של סחורה הקשורה לעולם הספרות – מלבוש בנושא ספרים ועד אביזרי קריאה. בשל המגוון הרחב של תוספים הזמינים עם WooCommerce, הם הצליחו לשלב את כל התכונות הללו בצורה חלקה, ולשפר את חווית הקנייה של הקוראים שלהם.

בנוסף להתאמה אישית, WooCommerce מספקת גם כלים נרחבים לקידום אתרים, ניהול קשרי לקוחות, ניהול מלאי ועוד. התכונות החזקות של WooCommerce, בשילוב עם יכולות ניהול התוכן של וורדפרס, אפשרו ל-Book Riot להפעיל פעולת מסחר אלקטרוני מוצלחת מבלי להתפשר על זהות המותג או חווית המשתמש הייחודית שלהם.

עם זאת, חשוב לציין שבעוד שפוטנציאל ההתאמה האישית של WooCommerce הוא אחד היתרונות העיקריים שלו, הוא יכול גם לגרום לעקומת למידה תלולה יותר. ייתכן שתזדקקו לידע טכני כדי לנצל באופן מלא את אפשרויות ההתאמה האישית הללו, או שתצטרכו לשכור חברה לבניית אתרים בשביל בניית חנות ווקומרס. בנוסף, בעוד שהתוסף עצמו חינמי, עלויות נוספות עשויות להצטבר, כגון אחסון האתר, ערכות נושא פרימיום ותוספים מסוימים או הרחבות.

לסיכום, אם התאמה אישית, גמישות ושליטה על כל היבט של החנות המקוונת שלך הם בראש סדר העדיפויות, ואתה מרגיש בנוח עם קצת עקומת למידה או שיש לך את המשאבים לשכור עזרה מקצועית, WooCommerce היא הפתרון בשבילך!

מתי לבחור ב-Shopify

Shopify היא פלטפורמת מסחר אלקטרוני מקיפה, עצמאית ואידיאלית למתחילים ולעסקים המחפשים פתרון All-In-One ידידותי למשתמש. שופיפיי בנויה כדי שתהיה קל להגדרה ולניהול, ומאפשרת ליזמים להקים חנות מקוונת במהירות, עם מומחיות טכנית מינימלית.

Shopify היא בחירה מצוינת לבעלי עסקים שמתעדפים את קלות השימוש ומוכנים לשלם פרמיה עבור נוחות, תכונות מובנות ותמיכת לקוחות מקיפה. התשתית החזקה ואפשרויות הצמיחה שלה הופכות אותה גם לבחירה מצוינת עבור עסקים שצופים צמיחה משמעותית בעתיד.

Gymshark, מותג בגדי כושר שבסיסו באנגליה, הוא עדות לצמיחה וקלות השימוש של Shopify.
Gymsharkהחלו כעסק קטן ממוסך וגדלו למותג עולמי תוך מספר שנים. הם הצליחו להקים במהירות חנות שופיפיי מקוונת מלוטשת באמצעות אחת מהתבניות של Shopify ולמנף את התכונות המובנות של הפלטפורמה כדי לנהל ולהגדיל את העסק שלהם ביעילות.

עם שופיפיי, Gymshark לא היו צריכים לדאוג לגבי אחסון אתר, אבטחה או עדכונים – הכל טופל כחלק מהמנוי שלהם בשופיפיי. זה אפשר להם להתרכז ביצירת מוצרים חדשניים, עיצוב חנות שופיפיי, בבניית קהילה חזקה ובמתן שירות לקוחות יוצא דופן.

הממשק הידידותי למשתמש וחנות האפליקציות העצומה של Shopify אפשרו ל-Gymshark להוסיף בצורה חלקה פונקציונליות חדשות לחנות שלהם ככל שהמותג שלהם התרחב. הצמיחה הבינלאומית שלהם צמחה גם על ידי התמיכה הטבועה של Shopify במספר מטבעות ושפות באתר.

עם זאת, בעוד ש-Shopify מציעה פשטות ונוחות, היא אינה מספקת את אותה רמת התאמה אישית כמו WooCommerce. היא פועלת על פי מודל מנוי עם עמלות חוזרות שעשויות להיות גבוהות עבור סטארטאפים או עסקים קטנים בתקציב. יתרה מכך, בחירה באמצעי תשלום שהוא לא Shopify Payments עלולה להוביל לעמלות עסקאות נוספות.

לסיכום, אם אתם מחפשים פלטפורמת מסחר אלקטרוני קלה לשימוש וניתנת להרחבה שדואגת לאחסון, אבטחה ועדכונים ואינה דורשת התאמה אישית מעמיקה, Shopify היא בחירה מצוינת. זה מתאים במיוחד ליזמים שרוצים להשיק את החנות המקוונת שלהם במהירות ורוצים לנתב את האנרגיה שלהם להגדלת העסק שלהם, במקום לצלול לתוך הטכניקה הטכנית של פלטפורמת המסחר האלקטרוני שלהם.
כמובן שנוחות זו מגיעה גם בעלות נוספת לפלטפורמה שמספקת אותה…

סיכום

 לסיכום, ברור שגם WooCommerce וגם Shopify הן פלטפורמות חזקות ובעלות יכולת העונות על מגוון רחב של צרכי מסחר אלקטרוני. לכל אחד יש את החוזקות שלה ויכולה לתמוך בעסק המקוון שלך בדרכים שונות, בהתאם לדרישות הייחודיות שלך ולמשאבים העומדים לרשותך.

עם זאת, ראוי לציין שעבור עסקים המחפשים התאמה אישית מקסימלית ושליטה מלאה על חנות המסחר האלקטרוני שלהם, WooCommerce נוטה להקדים את Shopify. הגמישות שהיא מציעה והיכולת להשתלב עמוק עם הכוח של וורדפרס הופכים אותו לבחירה משכנעת. WooCommerce מאפשרת לך להתאים כל היבט של החנות האינטרנטית שלך, ובכך לספק חווית קנייה ייחודית המשקפת במלואה את זהות המותג שלך.

התאמה אישית ובקרה זו אכן מגיעה עם עקומת למידה, במיוחד עבור אלה ללא מומחיות טכנית, אך הפשרה יכולה להיות שווה את זה. על ידי כיבוש העקומה הזו, אפשר לנצל את מלוא הכוח של WooCommerce כדי לבנות חנות מקוונת שבולטת מהמתחריםוממלאת את הצרכים העסקיים הייחודיים שלך. ולמרות ש-WooCommerce עשויה להיות כרוכה בעלויות שונות כגון אחסון אתר, תוספי פרימיום והרחבות לעתים קרובות מתגברים על היתרונות של חנות מסחר אלקטרוני שיכולה להתפתח ולהתאים לצרכי העסק שלך.

עם זאת, זה לא אומר ששופיפיי יורדת מהפרק. בשביל עסקים המחפשים פלטפורמת הAll-In-One, קלה לשימוש עם תמיכת לקוחות מצוינת, Shopify נותרה מתחרה חזקה. עם זאת, אם התאמה אישית, גמישות ושליטה נמצאים בראש סדר העדיפויות שלך, אז WooCommerce בהחלט תהיה האופציה האידיאלית לך.

בסופו של דבר, הבחירה שלך צריכה להיות מבוססת על שיקול של הצרכים העסקיים הספציפיים שלך, המומחיות הטכנית ותוכניות הצמיחה ארוכות הטווח שלך. כל עוד הפלטפורמה שבחרת עולה בקנה אחד עם הצרכים הללוהללו, תהיה במיקום טוב להקים ולהצמיח חנות מקוונת מצליחה.

יש לך מחשבות או חוויות לשתף על WooCommerce או Shopify? נשמח לשמוע ממך! ואם מצאתם את ההשוואה הזו שימושית, שתפו מאמר זה עם אחרים שעשויים להפיק ממנו תועלת.

אבל השיחה שלנו לא חייבת להסתיים כאן. אם עדיין לא נסגרת לגבי הפלטפורמה המתאימה ביותר לעסק שלך, אנחנו כאן כדי לעזור. עם המומחיות שלנו ב-WooCommerce וגם ב-Shopify, בוודאי שנוכל לתת לך כמה המלצות איכותיות (:

פתיחת חנות דיגיטלית היא צעד משמעותי שיכול לשנות את פני העסק, וגם החיים שלך! אז תמיד שווה להתחיל ברגל ימין, ובמקרה הזה – עם הפלטפורמה הנכונה.
אנחנו כאן כדי לעזור לך לעשות את זה. כל מה שצריך לעשות… זה להשאיר פרטים או להתקשר 😉

חדש בבלוג
הרשמה לניוזלטר

רוצים לקבל עדכונים למייל ברגע שעולה מאמר חדש?

אהבת את המאמר? אולי הוא יעזור לעוד אנשים (:
ווטסאפ
פייסבוק
אימייל
טוויטר
לינקדאין
אולי יעניין אותך לקרוא גם...
דברו איתנו

אם יש לך אתר תדמית או חנות דיגיטלית שלא מרוויחים – אנחנו פה לעזור.
עדיין אין לך אתר כלשהו? אנחנו פה לתקן את זה ;)

אפשר להשאיר פרטים ואנחנו נדאג לך לכל השאר…

למעבר לוואצאפ, הכניסו את מספר הטלפון שלכם (:

רוצים עדכונים למייל כאשר עולה מידע חדש?
מוזמנים להשאיר פרטים ונדאג לעדכן אתכם (:

מעבר לוואצאפ
1
💬 רוצים לקבל הצעת מחיר?
Webshuk
היי, אני עופרי 😎
רוצים לשמוע עוד על השירותים שלנו?
דברו איתי!
דילוג לתוכן